Wij vinden uw nieuwe collega!

Ondernemen betekent kansen grijpen maar juist ook risico’s proberen uit te sluiten. Uw organisatie, groot of klein, is dan ook continu in beweging.

Belangrijk is daarom een aantal betrouwbare partners om u heen te verzamelen die elk op hun eigen gebied en vanuit hun eigen specialisme uw organisatie kunnen ondersteunen en bepaalde werkzaamheden voor u uit handen kunnen nemen.

Kamphorst Personeel is voor u een dergelijke betrouwbare partner bij de instroom van nieuw personeel. Wij zijn specialist op het gebied van werving en selectie van personeel binnen het office segment voor MBO en HBO functies. Maatwerk is hierbij ons uitgangspunt. Door onze persoonlijke, klantgerichte en professionele aanpak is dit een snelgroeiend onderdeel van onze totale dienstverlening.

Kamphorst Personeel

De aanname kan plaatsvinden door rechtstreeks een contract aan te gaan met de nieuwe werknemer of via de ‘uitzendformule’. De manier van instroom van een kandidaat is dan ook flexibel maar altijd met de kwaliteit van een grondige werving en selectie procedure.

Wij kunnen u deskundig assisteren bij het invullen van vacatures op dit niveau. Belangrijk is het om hierbij te vermelden dat wij werken op basis van no cure no pay!

Na een grondige inventarisatie van uw wensen blijven uw vacatures continu onder onze aandacht waardoor werven en selecteren voor ons een doorlopend proces is en de instroom van nieuwe medewerkers wordt gewaarborgd.

Uw partner

Kamphorst hecht grote waarde aan een duidelijk functieprofiel en kennis van uw organisatie. Wij maken graag een afspraak om de functie door te spreken alvorens voor u te gaan werven en selecteren.

U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie over de voorwaarden. Ook is het mogelijk om uw gegevens achter te laten voor het aanmelden van een vacature. Eén van onze adviseurs zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Naast het verzorgen van instroom van nieuwe medewerkers kunnen wij ook assisteren bij outplacement trajecten en arbeidspsychologisch onderzoek.