Vacatures Logistiek

Klik op deze link vacatures Logistiek voor al onze logistieke (en inkoop)vacatures. Op de homepagina van Kamphorst Werving en Selectie vindt u onze zoekmodule, voor wanneer u vacactures in andere functiegroepen zoekt. Of wilt u direct naar ons actuele en complete overzicht van vacatures? Ook voor een open sollicitatie en/ of handige sollicitatie tips kunt u bij Kamphorst terecht!

Wanneer een organisatie een goederenstroom heeft, zijn er altijd wel vacatures Logistiek te vinden. De vacatures Logistiek kunnen zowel van uitvoerende als beleidsmatige aard zijn. De uitvoerende vacatures Logistiek zijn vaak de fysieke functies in een magazijn of zijn de Chauffeurs die de goederen van A naar B transporteren. De beleidsmatige vacatures Logistiek zijn vaak functies in het Supply Chain Management.

Kort gezegd is de Logistiek het organiseren, plannen, besturen en uitvoeren van de goederenstroom en de wetenschap hierover. Een meer populaire definitie van Logistiek is “de juiste dingen, op de juiste tijd, op de juiste plaats, in de juiste hoeveelheden tegen optimale kosten”. Hiermee wordt direct de moeilijkheid van een goedlopend Logistiek proces beschreven. In de Logistiek zal er altijd grote wrijving zijn tussen enerzijds kostenminimalisatie en anderzijds de maximalisatie van de klanttevredenheid. Verschillende vacatures Logistiek houden zich fulltime bezig om deze wrijving zo laag mogelijk te houden.
Enkele functienamen die voorkomen in de functiegroep vacatures Logistiek zijn Magazijn Medewerker, Orderpicker, Expeditie Medewerker, Warehouse Manager, Supply Chain Manager en Logistiek Manager.

 

Heeft Kamphorst ook vacatures Logistiek

Jazeker! Daarbij dient wel direct gezegd te worden dat onze vacatures Logistiek vooral van administratieve, beleidsmatige aard zijn. Wij zijn tenslotte dé Office- specialist van Midden Nederland voor MBO vacatures en HBO vacatures.

Gaat u zelf op zoek naar uw vacature Logistiek? Check ons volledige overzicht van vacatures. U kunt ook ons open sollicitatie formulier invullen, dan gaan wij op zoek voor u!

Wilt u meer weten over Kamphorst en de vacatures Logistiek? Neem contact met ons op.