Vacatures Commercieel

Wilt u direct naar het overzicht van commerciële en marketing vacatures; klik op vacatures Commercieel. Meer benieuwd naar ons complete en actuele aanbod van vacatures? Of zoekt u liever via onze zoekmodule? Uiteraard kunt u bij Kamphorst ook open solliciteren.

In vacatures Commercieel ben je verantwoordelijk voor de binnendienst afhandeling van de verkoop. In vacatures Commercieel verzorg je onder andere de orderinvoer en –afhandeling, pleeg je acquisitie en ben je de schakel tussen klant en interne organisatie. Soms is een commerciële binnendienstfunctie een opstap naar een commerciële buitendienstfunctie. De vacatures Commercieel behoren tot de brede functiegroep Sales.

 

De vacatures Commercieel bij Kamphorst

Als specialist in het Office Segment is Kamphorst zeer bedreven met de invulling van vacatures Commercieel. Wij zoeken met grote regelmaat, voor verschillende opdrachtgevers in de regio Midden Nederland, kandidaten voor vacatures Commercieel.

Wilt u zelf op zoek gaan naar een interessante functie in de functiegroep vacatures Commercieel? Ga dan naar ons complete overzicht van vacatures. Ook wanneer uw vacatures Commercieel op dit moment niet in de lijst staan, kunt u bij ons terecht. Vul ons open sollicitatie formulier in.

Wilt u meer weten over vacatures Commercieel? Neem contact met ons op en wij vertellen u alles over de vacatures Commercieel. U kunt ook bij Kamphorst terecht voor interessante sollicitatie tips!