Vacatures Secretaresse

Via de link vacature Secretaresse vindt u al onze secretariële en managementondersteunende vacatures. Voor onze volledige vacatureoverzicht kunt u op vacatures klikken of via onze zoekmodule naar uw nieuwe baan zoeken.

De werkzaamheden die behoren bij de vacature Secretaresse hebben veelal een administratief ondersteunend karakter. Een paar taken zijn bijvoorbeeld agendabeheer, notuleren en telefoon-, mail- en postbehandeling. Toch kunnen er in de vacature Secretaresse een grote verscheidenheid aan werkzaamheden voorkomen, afhankelijk van het niveau van de vacature. Een Directie Secretaresse / Office Manager is vaak een spin in het web omdat veel bedrijfsmatige zaken via deze persoon lopen. Hij / zij heeft dus veel inhoudelijke kennis van de organisatie. Ook kan de vacature Secretaresse in alle functiegroepen voorkomen. Zo heb je bijvoorbeeld een Commercieel Sercretaresse, een Financieel Secretaresse en een Medisch Secretaresse.

Enkele functietitels die voor kunnen komen in de vacature Secretaresse zijn Directiesecretaresse, Secretarieel Medewerker, Afdelingssecretaresse en Officemanager.

 

Kamphorst en de vacature Secretaresse

Omdat Kamphorst dé specialist in het Office Segment in Midden Nederland is, weten veel opdrachtgevers in de regio ons te vinden wanneer zij een vacature Secretaresse hebben. Door ons regionale karakter is Kamphorst sterk verbonden met het lokale MKB. Maar we mogen ook enkele grote multinationals tot onze klantenkring rekenen.
Check ons overzicht van vacatures, wellicht dat uw droom vacature Secretaresse er al tussen staat. Staat die vacature Secretaresse er (nog) niet tussen, laat ons dan voor u op zoek gaan. Vul ons open sollicitatie formulier in.

Wilt u meer informatie over de vacature Secretaresse? Neem contact met ons op.