Uitzenden

De uitzend methode van Kamphorst Personeel is een geschikte oplossing als u snel ondersteuning nodig heeft maar niet het formele werkgeverschap wenst te dragen. U zet een opdracht uit, Kamphorst zoekt en selecteert voor u een kandidaat en u betaalt alleen de daadwerkelijk gewerkte uren. Uitzenden wordt ingezet tijdens piekperiodes, bij langdurige afwezigheid van eigen personeel, oproep werkzaamheden, het creëren van een flexibele schil of als manier van instroom als u voornemens bent een kandidaat voor langere tijd aan te nemen.

Optimale flexibiliteit

Bij de uitzendformule maakt u gebruik van een inleenconstructie en huurt u personeel in bij Kamphorst voor de duur van de opdracht. Uitzenden is mogelijk voor korte en lange termijn opdrachten. Er is bij uitzenden geen sprake van een minimale afname.

 

Mogelijkheid tot overname

Bent u tevreden over uw uitzendkracht? Dan is het mogelijk om de kandidaat over te nemen en zelf een contract aan te bieden. Afhankelijk van de duur van de opdracht kan dit in sommige gevallen zelfs kosteloos.

 

Geen werkgeversrisico

Kamphorst draagt het formele werkgeverschap. Dat betekent dat de uitzendkracht officieel bij ons in dienst treedt en wij verantwoordelijk zijn voor de volledige werkgeversadministratie.

 

Gedegen begeleiding

Tijdens de inleenperiode blijft Kamphorst betrokken en onderhouden wij contact over de voortgang.

 

Veilig en vertrouwd

Kamphorst is aangesloten bij de ABU en SNA gecertificeerd. Voor u houdt dit in dat wij de belangen van werknemers en werkgevers duidelijk voor ogen hebben en beide partijen zekerheid, kwaliteit en financiële betrouwbaarheid garanderen.

 

Voordelen van uitzenden:

  • Geen personeelsadministratie
  • Geen doorlopende kosten bij ziekte
  • Geen contractuele verplichtingen
  • Geen vooruitbetaling
  • U betaalt alleen de uren die worden afgenomen
  • U betaalt een all in tarief zonder bijkomende verassingen
  • Volledige flexibiliteit