Mijn ervaring met Kamphorst Personeel

Mijn ervaring

April 2019 ben ik begonnen bij Kamphorst Personeelsdiensten; wat een vernieuwing in mijn carrière en wat een mooie kans heb ik hier gekregen.
Hiervoor heb ik 9 jaar in de transport gewerkt bij een mooi en groot bedrijf en ben ik sterk geworden in mijn klantencontact en werkzaamheden die erg hectisch en uiteenlopend waren.

Na 9 jaar was het tijd voor een nieuwe uitdaging en vanaf het moment dat ik benaderd ben om eens te komen praten bij Kamphorst is het eigenlijk heel snel gegaan…
Adviseur worden? In de Werving & Selectie? Mensen aan elkaar verbinden… Ja, dat lijkt me wel weer interessant, omdat ik dat vroeger ook heb gedaan.
De eerste maand heb ik de kat uit de boom gekeken, omdat ik een baan wilde die ik over 15 jaar nog zou hebben en waar ik gelukkig zou blijven. Nu, na 9 maanden, kan ik zeggen dat ik mijn plekje heb gevonden, omdat Kamphorst een werkgever is die in mijn ogen op een unieke wijze werkt voor werkzoekenden en opdrachtgevers. We houden hier van de persoonlijke aanpak en dat is de werkwijze die mij op mijn lijf is geschreven.

Een intake met een werkzoekende? Klinkt makkelijker dan het is. Je zit op de stoel van de opdrachtgever en moet de eisen en wensen over kunnen brengen en de beslissing maken of de werkzoekende voldoende aanknopingspunten heeft om voor te stellen bij de opdrachtgever.
Aan de hand van de binnengekomen reacties op een vacature maken we een selectie. Bij voldoende raakvlakken op het cv nodigen wij iemand uit voor een persoonlijk gesprek. Wij hechten veel waarde aan het interview, juist omdat iemand wél kan beschikken over alle benodigde competenties, maar tijdens het gesprek kan blijken dat er geen match is met het bedrijf. Het persoonlijke aspect is erg van belang.

Dat zelfde zie je ook aan hoe er intern met elkaar omgegaan wordt, zo veel respect en elkaar in zijn/haar waarde laten, groei maar lekker op jouw manier. Op jouw tempo word je begeleid om het ‘sausje’ van Kamphorst eigen te maken zonder dat je jezelf verliest.
Zelf heb ik interne groei binnen een half jaar verwezenlijkt. Naast mijn zwangerschap heb ik ook de mogelijkheid gekregen om binnen de vestiging Nijkerk Vestigingsmanager te worden. Ontzettend gaaf! En wat een team! Na januari ben ik er even uit en vanaf mei kijk ik er naar uit om weer te knallen, voor onze opdrachtgevers, werkzoekenden en natuurlijk mijn collega’s.
Een mooi vooruitzicht naar 2020!

Deel dit artikel

Facebook
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave