Over Kamphorst Personeel

Kamphorst is een allround werving en selectie bureau. Wij ondersteunen werkgevers en werkzoekenden professioneel en vakkundig op het gebied van arbeidsbemiddeling. Dit doen wij regionaal, vanuit onze vestigingen Rhenen, Nieuwegein, Nijkerk, Apeldoorn en Deventer. Binnen het office segment, met mogelijke instroom o.b.v. uitzenden, detacheren of directe aanname. Wij denken in oplossingen en mogelijkheden.

Veelzijdige service

Met ons complete dienstenpakket en ervaren specialisten is Kamphorst een partner op verschillende niveaus. Heeft u een tijdelijk probleem? Of zoekt u een permanente oplossing? Kamphorst heeft voor ieder vraagstuk een passende dienst of oplossing.

Ons dienstenpakket bestaat uit:

 

Flexibiliteit

Arbeidsbemiddeling is mensenwerk. Afgestemd op individuele wensen en persoonlijkheden. In een veranderende arbeidsmarkt vraagt dat om een snelle benadering en flexibele houding. Kamphorst is een flexibele partner en kan snel inspelen op uw behoeftes. Ook bij dringende zaken buiten reguliere kantoortijden.

Stabiliteit

Sinds de opstart in 2000 heeft Kamphorst Personeel een stabiele marktpositie verworven. Onze hechte teams bestaan uit ervaren adviseurs. Bij Kamphorst Personeel zijn we trots op een laag verloop. Hierdoor werkt u samen met adviseurs waar u een band mee kunt opbouwen. Zij kennen uw organisatie en zijn uw vaste aanspreekpunt.

Sparringpartner

Naast het uitgebreide dienstenaanbod vindt u in Kamphorst een waardevolle partner als het gaat om het uitwisselen van informatie en kennisdeling. Als specialist zijn wij op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen in de markt en op het gebied van Wet- en Regelgeving. Wij zien het als onze taak om deze informatie met u te delen. Als ABU-lid en SNA gecertificeerde organisatie kunt u daarnaast rekenen op de voordelen en zekerheden die u verdient.

Persoonlijk

Een jarenlange samenwerking tussen Kamphorst en opdrachtgevers is geen unicum. Eerder een vanzelfsprekendheid. Onze persoonlijke touch is kenmerkend voor onze werkwijze. Daarbij kunt u altijd rekenen op een deskundig en eerlijk advies.