De kunst van Verbinding

De kunst van Verbinding

In mijn ogen is de kunst van verbinding horen wat de ander zegt zonder te oordelen en zonder direct je mening erop los te laten. Dit brengt je de mooiste verhalen! En daardoor blijf je leren.

Bij Kamphorst werk ik samen met mijn collega’s voor het Sociaal Domein. Het Sociaal Domein was voor mij totaal onbekend. Hierbij verdiep je je in vacatures zoals Consulent Jeugd, Consulent WMO en Consulent Werk. Door mensen uit deze tak te spreken is het de kunst om te luisteren naar de verhalen van de kandidaat en hem of haar niet te onderbreken.

Door veel vragen te stellen kom je steeds meer te weten over de vacature en over de kandidaat. Je leert bijvoorbeeld ook meer over hoe de verschillende gemeentes werken en welke systemen ze gebruiken.

Nadat wij een gesprek hebben gehad maken we een verslag in ons systeem om de kernonderwerpen uit te lichten. Op deze manier blijft je in verbinding met de kandidaat die je hebt gesproken, zowel telefonisch als per mail.
Daarna is het de uitdaging om de juiste opdracht voor je kandidaat te zoeken.
Mocht er een match ontstaan tussen opdrachtgever en kandidaat dan komt het “Yeah” moment. Dit is waar we het voor doen!

In mijn visie is dit de kracht van Kamphorst. Het in contact blijven staan met de opdrachtgevers en de kandidaten en dit regelmatig te blijven opvolgen. Dit is naar mijn mening De kunst van Verbinding.

Neem ook eens een kijkje op onze Kamphorst Detachering website voor vacatures binnen het Sociaal Domein.

Deel dit artikel

Facebook
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave