Anno toen en nu

Anno toen en nu

Vroeger Intercedent, nu Vestigingsassistent

20 jaar geleden werkten de bureaus nog met de kaartenbak. Hierin stonden kandidaten op alfabet gesorteerd en op vrijdag leverde iedereen zijn urenbriefje in op de vestiging. Maandag was Payday, de uren werden geteld en uitbetaald.

Er is veel veranderd in arbeidsbemiddelingsland! Alles is sneller, maar daardoor niet onpersoonlijker (wat veelal gedacht wordt). Vanaf het moment dat iemand bij ons het kantoor binnenloopt is er een connectie en zoeken we mee voor een mooie match. Dit is niet anders dan vroeger!
Voorheen werd er veel tijd gestoken in het invullen van je urenkaart op de vestiging, nu gebeurt dit proces online. Dit maakt het efficiënter.

Naast de relatie met de kandidaten vinden we de relatie met onze klanten net zo belangrijk! Wanneer er een vacature binnenkomt wordt deze bij voorkeur middels een afspraak verder toegelicht. Het team gaat er direct mee aan de slag. We promoten de vacature, denken breed mee en sparren of we onlangs geschikte kandidaten hebben gesproken.

Dit maakt het werk enorm leuk en veelzijdig. Weliswaar niet meer als Intercedent, maar nu als Vestigingsassistent (oude liefde roest niet!). Omdat iedereen samenwerkt bij Kamphorst wordt de hele vestiging meegenomen bij iedere procedure. Elke adviseur op zijn eigen manier, wat zich bundelt tot één kracht.

Het is én blijft mensenwerk, ondanks de snelle veranderingen en digitalisering!

Deel dit artikel

Facebook
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave